fashion_m 23 #1 Публикувано 30 Ноември, 2014 (Редактирано) Здравейте, реших сам да си направя диагностика на колата и съм прикачил снимки с резултатите.Въпроси:1. Прочетох за тази грешка P0141 и се оказа че е заради втори датчих за кислород който е около катализатора, само че моя катализатор е махнат и може би е махнат и датчика. Това може ли да има някакви вредни последици за колата? Ако е само до увеличени вредни емисии в атмосферата не ме интересува.2. Температура на антифриза 95-96 градуса при празен ход добре ли е или е височка? При 96 градуса се пуска перката и сваля до 94 градуса. При нормално каране температурата пада до 85 градуса.3. Преди време ми капеше антифриз от една скоба и нивото беше паднало под минимума, но стегнах скобата и долях антифриз. Трябва ли да се прави някакво обезвъздушаване когато нивото е било под минимума или не? Защото аз нищо не съм правил, само долях и толкоз.3. Другите показатели добре ли са? Редактирано 30 Ноември, 2014 от fashion_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове