Koceto681 3 #1 Публикувано 28 Ноември, 2014 от друга кола става ли двигателя,или някои колега ако е правил някакво приспособяване моля да сподели.благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 28 Ноември, 2014 Ами д16 от някакъв сивик трябва да пасне без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #3 Отговорено 29 Ноември, 2014 това някьв не ме устроива,аз питам някои които го е правил.имам и още един вьпрос полуоската с висящия лагер може ли да се смени с дьлдата от друга кола (да речем от сивик 5 генерация д16) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #4 Отговорено 2 Декември, 2014 еееееее значи аз ще сьм експериментатора като имам резултати ще споделя 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #5 Отговорено 14 Декември, 2014 дьлга полуоска нестава защото чашката на вьтрешното каре опира в раздатката 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #6 Отговорено 25 Декември, 2014 Сложих блок D16z2 вчера запалих.всичко пасва с изключение на далгия волт на стартера,но мисля че на 1 не е прочблем.болтовете на главата са къси и сложих от z6.ремъка идва къс,като го сменя ще напиша какъв трябва да е.след като прегледах и други блокове мога да заявя че,ако има отвори за висящ лагер става за hrv.като сам готов на цяло ще допиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #7 Отговорено 25 Декември, 2014 Оп забравих да благодаря на fenabg за блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto681 3 #8 Отговорено 24 Февруари, 2015 сложих ремьк и ролка от 1,3 .вече сам минал 5000 км и всичко е ок,ако кякои има вьпроси да пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 24 Февруари, 2015 А реално,ако съм само с предно мога ли да си сложа каквато и да е д16 или не ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове