Jeepers 41 #1 Публикувано 23 Февруари, 2007 имам едно питане към хората които са по запознати с цените в момента на пазара.Търся 5та ген сивиче за сетра ми неще непретензиозно тя сега взе книжка така че не да е някоя натокана кола.Та въпроса ми е следния сега с отворените врати към ЕС и без мита на каква пара може да се докара едно такова ?На мен ми предлагат един хечбек 92г за 2800 нов внос добре ли е като цена?И ако някой е по запознат с тез цени ако каже цени и за 6та няма да му се убидя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #2 Отговорено 23 Февруари, 2007 имам едно питане към хората които са по запознати с цените в момента на пазара.Търся 5та ген сивиче за сетра ми неще непретензиозно тя сега взе книжка така че не да е някоя натокана кола.Та въпроса ми е следния сега с отворените врати към ЕС и без мита на каква пара може да се докара едно такова ?На мен ми предлагат един хечбек 92г за 2800 нов внос добре ли е като цена?И ако някой е по запознат с тез цени ако каже цени и за 6та няма да му се убидя Цената изглежда много ниска... да речем 500лв за превоз дотук... ако е купена на 1000 евро остават 300 за продавача... може би някой който е ходил до Германия може да каже колко читави са сивиците на 1000 евро? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #3 Отговорено 23 Февруари, 2007 имам едно питане към хората които са по запознати с цените в момента на пазара.Търся 5та ген сивиче за сетра ми неще непретензиозно тя сега взе книжка така че не да е някоя натокана кола.Та въпроса ми е следния сега с отворените врати към ЕС и без мита на каква пара може да се докара едно такова ?На мен ми предлагат един хечбек 92г за 2800 нов внос добре ли е като цена?И ако някой е по запознат с тез цени ако каже цени и за 6та няма да му се убидя Цената изглежда много ниска... да речем 500лв за превоз дотук... ако е купена на 1000 евро остават 300 за продавача... може би някой който е ходил до Германия може да каже колко читави са сивиците на 1000 евро?И на мен ми се струва малко ниска цената,но при условие че знам за кви пари наще джамбази пазаруват.Превоза винаги ти го хващат на 1000 лв.с някакви разходи,средна печалба 500-1000 лв и кво се получава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #4 Отговорено 23 Февруари, 2007 каде го намери тоя сивик 5-та за 2800 и аз искам един такав ако е в добро здраве ще почерпя мн стабилно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #5 Отговорено 23 Февруари, 2007 ama e stari4yk e 92g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 23 Февруари, 2007 (Редактирано) що не и земеш един прелуд за 1000-500 евро от германия еще и ходи без това е свикнала с твоя ;0и ем ще може го кара ) поне знаеш 4е прелуда е оки кола и му и разбираш знаеш как да го направиш да гори малко) Редактирано 23 Февруари, 2007 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 23 Февруари, 2007 кире не се базикаи бе първо сестра ми сия обичам че да и зимам кола кадето да остане завинаги в нея/много е бърза за нея/ пук и де такива цени за по 1000Е ? тва дет го гледаш по мобилето кой знаи колко е изтормозено никой не си дава яката кола без пара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #8 Отговорено 23 Февруари, 2007 абе тука един колега предлага сивик купе за 2800 евро......каде сте трагнали по европаот опит мога да ви кажа че дори колата да е 1500евро там,тук пак ще ви стъпи 5000лв.а това е и купе.....при това е съвсем скоро внесено,що не го погледнеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 23 Февруари, 2007 трябва ми някоя евтина до 3к защото няма смисъл нова шофиорка даже сега на 5ти е градското тя само листовки мина,не ми се иска да потроши хубава кола! не че 5та е грозна но е евтина тва имах предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #10 Отговорено 23 Февруари, 2007 Аз карам като първа кола 5-та генерация хеч и съм много по-доволен от Хондето отколкото от учебното пежо 307 на 1 месец (като карах курсовете лятото). Аз моята я взех малко съкпичко (6000), но е с клима, газова и 15"джанти (е поне беше преди да ги откраднат ). Едвали за под 4000 ще намериш нещо добро (с такова впечатление останах, като търсех кола преди време). Сестра ти какво мисли за 4-та генерация (сигурно и е ръбава и не и харесва? )Успех с покупката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #11 Отговорено 23 Февруари, 2007 (Редактирано) [MEGAOFFTOPIC]Дайте ги тея сестри дето са свикнали на прелюди бе [/megaofftopic] Редактирано 23 Февруари, 2007 от Ognyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hofa.mfg #12 Отговорено 23 Февруари, 2007 имам едно питане към хората които са по запознати с цените в момента на пазара.Търся 5та ген сивиче за сетра ми неще непретензиозно тя сега взе книжка така че не да е някоя натокана кола.Та въпроса ми е следния сега с отворените врати към ЕС и без мита на каква пара може да се докара едно такова ?На мен ми предлагат един хечбек 92г за 2800 нов внос добре ли е като цена?И ако някой е по запознат с тез цени ако каже цени и за 6та няма да му се убидя При малко повече късмет може и да случиш на кола за тия пари.Цените в Немско са от 1000 до 3000 евро,така че си прави изводи тази от кои е.Така че късмет ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #13 Отговорено 24 Февруари, 2007 какво има да и случваш?то сучайни неша няма.отиваш и гледаш.палиш и караш.мериш комплесиа ако искаш и преди това сменяш маслото.....това е просто кола.или е в час или не.ако нещо не е наред си правиш сметка колко пари струва и дали за тази цена си заслужава да вземеш колата в това състояние.човек си слага главата доста по-сериозно при покупка на кола по снимка в интернет от чужбина според мен.....и все пак,адаш,нема нуйда да мъчиш сестра ти на некой кенеф само щото може да я драсне някъде.дано успееш да намериш нещо дето ще може да се кара от млад шофиор за тези пари,които си приготвил.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gitobg #14 Отговорено 24 Февруари, 2007 Абе няма голямо значение дали е 92 или 95 на коли в добро състояние се изка над 1500евро .Аз като си вземах моята беше обявена на една цена със сщите коли който бяха с 2-3 години по нови.Всичко си е до състоянието на колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове