honda-vtec 6 #1 Публикувано 20 Ноември, 2014 (Редактирано) Здравейте,мога ли на оригиналните джанти да сложа гуми 195/65/15 вместо 205/70/15? По-малкия размер, ще стане ли на джантите? Редактирано 20 Ноември, 2014 от honda-vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ijp_cor 27 #2 Отговорено 20 Ноември, 2014 Да, ще станат гумите, но ще изглежда грозно. Много са ниски, ще вози по твърдо и калниците ще ти изглеждат празни. Възможно е да изкривява лесно джанти по дупките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #3 Отговорено 20 Ноември, 2014 Каква е целта?!Ако е по-евтини гуми, аз съм го правил това упражнение, обаче с гуми 215/65/15. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #4 Отговорено 20 Ноември, 2014 Да, определено целта е по-евтини гуми ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #5 Отговорено 20 Ноември, 2014 Не знам, какви са цените в България, но 195/65 не са вариант. Виж в някой калкулатор за гуми, и избери размер с минимална разлика в диаметър. Придържай се към височина под 70, защото 70 и нагоре вече се водят "джипови". Трябва да се съобразиши с другите показатели на гумата - скоростен и товарен индекси, и брой/вид на пластовете. Макар че CR-V-то, колко е "джип" е друга тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове