Martin Alex 20 #1 Публикувано 19 Ноември, 2014 (Редактирано) Искам да се обърна към колегите ми от Варна с молба ако евентулано стигне до някого от вас информация за 4ри чисто нови гуми Hankook V12 EVO размер 225/40/18 да се свърже със мен тук на лични или на телефон 0897921192, като ще се отблагодаря съответно. Гумите бяха задигнати тази сутрин от гаража ми. Редактирано 19 Ноември, 2014 от Martin Alex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #2 Отговорено 19 Ноември, 2014 Здравей колега, Жалко за загубата ти,ще се ослушвам, ако чуя нещо ще свиркам. Но най ме е яд от цялата работа, че такива неща вместо да намаляват, напоследък май зачестиха. Да не говорим за кражбите на коли, имам чувството, че през последната година се крадат по-вече отколкото по времето на най мутренските години. P.S. Дано да си късметлия и да си намериш гумите, но честно казано аз съм песимист. Говоря от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 19 Ноември, 2014 Късмет колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове