Благовест Калински 17 #1 Публикувано 14 Ноември, 2014 (Редактирано) Здравейте , колеги. От скоро карам сивик 5-та купе с D15B7 мотор. Сега на въпроса.. колата , както всички знаете е с 240мм спирачки отпред. Интересувам се дали стават апарати от Ровър 216 купе с хондов ДВГ или от Кончерто. Защото имам точно такивас дискове и прочее и си мисля че ако стават , ако не директно , то с размяна на супорти само , да използвам тях. Апарата изглежда абсолютно еднакъв с такъв от 5-та или 6-та генерация с 262мм спирачки, освен супорта.. там намирам дребна разлика. Моля ако някой е пробвал дали става да сподели как. Ясно ми е че най-лесно е цял суап с шенкелите от 5-та или 6-та, но като всеки човек работещ и получаващ българска заплата опитвам да съкратя малко разходите. Извинявам се , ако съм пуснал поредния въпрос по тема дъвкана в пъти , но не намерих нужната ми информация за точно този опит за суап на спирачки ... Поздрави! Редактирано 14 Ноември, 2014 от Благовест_D16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове