Jump to content
Christian Chrastev

Както всяка и тази гори масло D16Y7

Recommended Posts

Ще се постарая да не съм поредния оплакващ се от горене на масло ,но  това е факт ,купих колата долу горе на сляпо и няколко дни по-късно забелязах ,че си пуши много здраво (не мога да кажа със сигурност колко ,но приблизително 400-500мл на 1000км). Пред свършен факт ,притесних се ,четох доста като накратко разбрах ,че не е болка за умиране по скоро приех сегментите като някакъв консуматив ,след дълго проучване в главата ми се заформиха 550-650лв ,като си виках какво толкова ще ги дам да съм спокоен ,но при ходенето ми в няколко сервиза в София ,цифрата се покачи неимоверно много 850-900лв с едно на ум и за повече ,та идеята ми е няма ли да е по добре да дам още пари от горе и просто да направя swap с двигател от B серията или друг подобен дето няма да е много трудно да се смени и ако мислите така каква ще е цифрата накрая или изобщо някакво мнение ,какво мислите ,че е най - редно в случая ,като се има напредвид ,че имах мерак да сменям главата обаче сега ме боли главата! Благодаря предварително ! 

Редактирано от Christian Chrastev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парите които са ти обадили са страшно много за занятието. Поръчай си оригинални сегменти и гарнитури от общите поръчки (~300-350, не се сещам колко точно дадох). И вече си потърси майстор, който няма да ти вземе 600 лв за труд. Аз дадох към 150 за труд само. Другото което е може да си спестиш парите и да си донаждаш масло. Има полусинтетика по 7-10 лв за литър, което ще ти излезе доста по-евтино като вариант и не се занимаваш.  

p.s. първо провери дали наистина го гори всичкото или имаш теч от гарнитура. При мен тази на картера беше заминала и имах доста загуби от там.

Редактирано от WingMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...