Ицо М 2 #1 Публикувано 9 Ноември, 2014 Здравейте,колеги.Интересува ме силата на струята въздух при степените на парното на Сивик 98 г.На 1-ва и 2-ра степен струята при мен е много слаба,смених преди година филтъра на купето,и в разговор с един приятел,ме посъветва да проверя пропускливостта на самият филтър.Днес намерих време,и свалих филтъра,пуснах степените без него,и разлика нямаше никаква.Ако някой може да даде предположения какъв е проблема, и съвети какво да правя,ще съм ви много благодарен.Нямам наблюдения на други Сивици,каква е силата на струята,така,че пишете какво е при Вас положението.Благодаря ви предварително за мненията и отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #2 Отговорено 9 Ноември, 2014 "Tърсачка" не е мръсна дума!Тя е начин да откриеш това:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10598Има още много писано по темата за степените на парното, и тук, и в Ровър форумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 9 Ноември, 2014 Провери си реостата който контролира степените(намира се над вентилатора)!Възможно е някой да му е правил ремонт с неподходящи съпротивления , тъй като често горят 1,2 и 3 степен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове