Jump to content
Guest Mario Pankov

Honda Cvik 1.3

Recommended Posts

Guest Mario Pankov

Здравейте на всички!!!Аз съм страшен фен на марката и тези дни предполагам ще си купя даже такава кола.Става въпрос за honda civik 94' 1.3 75PS(предполагам двигателя се водиd13b2).Интересува ме потенцяла на колата.Имам впредвид до какви подобрения мога да стигна по колата тъй като това ако не се лъжа е най-слабия вариант на двигател за civik.Също така да попитам само японско изпълнение ли е този вариант и изобщо всякаква полезна информация за тази кола ще ми бъде от полза.Мого ви благодаря и се надявам да дойда на някоя от сбирките ви!!!

Добре дошъл във форума, със здраве да си караш колицата! Да я тунинговаш...по-добре си купи по-мощна :D Ако все пак това ще бъде колата, до колкото знам при D-сериите разликата е само във главата. 1.6 моторите са инжекциони, твоята е моноинжекцион. Ако искаш по-сериозен резултат ще трябва бая да поработиш. Смяна на глава, преминаване към пълен инжекцион, валове и т.н. Така ще стане бързичка, това нещо ще ти струва към 700-800лв до колкото съм чел по форума. Питай Demon-a той го е правил на D15B2. Ама като искаш потенциал, по-добре търси поне 1.6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

колега мисля че се баркаш д13б2 е карбуратор ама кото за наи слаб двигател си варви доста добре маи единственото което ще дигне доста мощтоста на при този двигател е турбото ами и без него си варви доста пускал сам се с доста коли и кола 75 даже и 90 коня не ме е била :D според мен ще си доволен от колицата :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ups съжалявам :lol: не съм забелязал просто как съм го написал.За съжаление тази кола я изпуснах и продължавам да си търся(поне се надявам да си намеря по-голям двигател,дори да не е хеч).Надявам се съвсем скоро да стана част от семейството на honda !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не казвай "хоп" преди да си скочил! :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такава Хонда D13B2 карбуратор е икономична е откъм разход на гориво,не е бавна,но съветът ми е ако искаш да усилиш мощноста на двигателя не се занимавай направо си вземи по-голяма.Аз малко съжалявам ,че избрах 75 коня ама беше в супер състояние :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...