koleca 7 #1 Публикувано 3 Ноември, 2014 От доста време искам да си взема една количка, тя ще ми е първата. Та спрял съм се на civic 5 или 6 ген., но не мога да избера точно какъв мотор да бъде. Разглеждал съм много и съм се спрял на 5 - 1.5 90,1.5 втек (това е по добре но има много англичанки и не мога да намеря японския вариант ) другият е 1,6 втек но мисля че ще гори малко повече (може и да греша) или 6 ген. с 1.4 90 и 1.5 1.6 втек. Кой двигател ще е по-добре, повече ще се кара извънградско и не съм решил дали ще има газ, а за цена нещо от сорта на 2-3000. Благодаря предварително на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 108 #2 Отговорено 3 Ноември, 2014 Понеже и аз търся такава хонда (по-точно 6та) и мога да ти кажа, че съм прочел къде що има информация. Та според мен се спри на 6 генерация 1.5 втек-е. 5 ген са хубави, но аз до сега не съм видял една прилична, запазена и в стоков вид такава. Имаше една сток в супер състояние, но цената беше 5000лв. Според мен си струваше парите, според други едва ли, но както и да е. 6 генерация от друга страна (моят фаворит) е по-нова и ако не си много взискателен ще си намериш за 2000-2500лв преди фейслифта 1.4. За 1.5 е късмет вече, че са по-редки. Направи си една сметка колко км ще въртиш на година и сметни дали ще можеш да избиеш разликата от данъка. Има тема за разхода на d15z6, можеш от там да се ориентираш. Но за извънградско определено ще е по-добрият вариант. От една страна икономичност, а от друга повече мощност при изпреварвания и т.н.Успех и дано намериш каквото търсиш, че се оказва малко мисията невъзможна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #3 Отговорено 4 Ноември, 2014 Така като гледам май ще търся 1.6 втек, че има поне повечко а пък ако излезе 1.5 тогава ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #4 Отговорено 6 Ноември, 2014 Някой знае ли нещо за тази и дали си струва парите http://www.cars.bg/c912028 има я и в мобиле но само снимки отвън.Така като гледам трябва да е 1.6 втек а не 1.5. Искам да знам дали някой случайно я е виждал и какви впечатления има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове