Jump to content
koleca

помощ при избор на civic

Recommended Posts

От доста време искам да си взема една количка, тя ще ми е първата. Та спрял съм се на civic 5 или 6 ген., но не мога да избера точно какъв мотор да бъде. Разглеждал съм много и съм се спрял на 5 - 1.5 90,1.5 втек (това е по добре но има много англичанки и не мога да намеря японския вариант ) другият е 1,6 втек но мисля че ще гори малко повече (може и да греша) или 6 ген. с 1.4 90 и 1.5 1.6 втек. Кой двигател ще е по-добре, повече ще се кара извънградско и не съм решил дали ще има газ, а за цена нещо от сорта на 2-3000. Благодаря предварително на отзовалите се!!!  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже и аз търся такава хонда (по-точно 6та) и мога да ти кажа, че съм прочел къде що има информация. Та според мен се спри на 6 генерация 1.5 втек-е. 5 ген са хубави, но аз до сега не съм видял една прилична, запазена и в стоков вид такава. Имаше една сток в супер състояние, но цената беше 5000лв. Според мен си струваше парите, според други едва ли, но както и да е. 6 генерация от друга страна (моят фаворит) е по-нова и ако не си много взискателен ще си намериш за 2000-2500лв преди фейслифта 1.4. За 1.5 е късмет вече, че са по-редки. Направи си една сметка колко км ще въртиш на година и сметни дали ще можеш да избиеш разликата от данъка. Има тема за разхода на d15z6, можеш от там да се ориентираш. Но за извънградско определено ще е по-добрият вариант. От една страна икономичност, а от друга повече мощност при изпреварвания и т.н.Успех и дано намериш каквото търсиш, че се оказва малко мисията невъзможна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам май ще търся 1.6 втек, че има поне повечко а пък ако излезе 1.5 тогава ще му мислим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли нещо за тази и дали си струва парите http://www.cars.bg/c912028 има я и в мобиле но само снимки отвън.Така като гледам трябва да е 1.6 втек а не 1.5. Искам да знам дали някой случайно я е виждал и какви впечатления има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...