Coupee 12 #1 Публикувано 2 Ноември, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги ! След като ми се наложи да продам купето ми сега от близо месец се оглеждам за нещо читаво.Днес попаднах на въпросната 1.7 в 7ма хеч.Колата ми хареса - карана е от жена ( наистина ) , няма цигании по нея , пали и работи добре. Има само тук там външни забележки , но както карах е карана от жена. Предната броня е за смяна изцяло - на какви цени вървят ? Моторът не беше мит и нямаше никакви течове. Не пуши изобщо освен като не зацепи турбото.. И там ми е основният въпрос. Турбото зацепва на 3500 оборота,това нормално за този мотор ли е ? Вярно ли е ,че тези след фейслифта имат по-рядко проблеми с турбината ? Cпоред вас струват ли си 4700.. Благодаря предварително Редактирано 2 Ноември, 2014 от Coupee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 2 Ноември, 2014 Здравей, колега! Това с турбото определено не е нормално. Набира около 1800 оборота. Броня ще си намериш втора ръка, но неуточнен проблем с един от най-скъпите компоненти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #3 Отговорено 2 Ноември, 2014 (Редактирано) Добре , а има ли вариянт да е малък проблем ? Нещо да лъже компа или друго ? A възможно ли е защото не беше загряла напълно,иначе може би към 3 000 започва да дърпа яко Редактирано 2 Ноември, 2014 от Coupee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Balthazar 4 #4 Отговорено 17 Ноември, 2014 Имам VW Sharan 1.9 TDI 110 коня освен Хондичката ми . При него проблема ми беше в един от клапаните за високо налягане .Ако това е в помощ, да не те бъркам нещо защото все пак нямат нищо общо 2 та автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове