stanislavhdj 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2014 Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже как се разглобява (по точно изважда) средното каре на кардана където е висящия лагер. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ijp_cor 27 #2 Отговорено 31 Октомври, 2014 Здравей, за изваждането няма проблем издърпваш го и то си излиза. Проблема е в маншона, той за мен няма как да се разглоби без да се скъса. Преди седмица оглеждах точно това и не установих начин да се разглоби, сглоби или подмени гумения маншон. Ако имаш проблем с кардана може би варианта е с подмяна от морга има много такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavhdj 0 #3 Отговорено 31 Октомври, 2014 Имам два кардана единия е с разбито предно каре а другия е с блокирало задно и мисля от двата да направя един, но колкото и да ги дърпам не се разглобяват. Мисля че има някакъв чалъм защото ако се скъса гумения маншон наистина няма как да се смени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ijp_cor 27 #4 Отговорено 31 Октомври, 2014 Сега вече като спомена, че имаш проблем с каретата е друга работа. Те се продават и се сменят и не бяха скъпи по спомен. Избиват се и се подменят с нови и си в играта. Стига леглата да не са много разбити, но и това се лекува ако има желание.Така както си го написал спокойно можеш да си имаш два читави кардана.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #5 Отговорено 31 Октомври, 2014 Колега, не знам колко разбираш, но преди да правиш каквото и да е по кардана, прочети тази тема - може да ти е от полза! http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=91124 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове