Jump to content
demon89

Помощ за сваляне на модула на парното

Recommended Posts

Здравейте отскоро имам прелюд 4ген 1992 и докато вкарам свсичко по него в ред най вероятно ще виждате доста теми от  мен :D  Колата има  до колкото забелязвам често срещан проблем с студените спойки на модула който оправлява това от къде да дха парното.Видях кой споюки трябва да се презапоят и така нататак ,но никаде немога да намеря описание какви са стъпките за свалянето на самия модул.Ако някой го е правил ще съм благодарен да сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темета е за триене,след много кълчене и .... на майки успях да го сваля благополучно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях кой споюки трябва да се презапоят и така нататак ,но никаде немога да намеря описание какви са стъпките за свалянето на самия модул.

И сега какво, реши си проблема и "темата е за триене" .. :)

Я се стегни и покажи на тия хора как са кълчи,  как го сваля, как го псува,  :D  та да може следващия с такъв проблем, да намери описание какви са стъпките ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"покажи на тия хора как са кълчи,  как го сваля, как го псува"  хаха това ми хареса :D :D :D :D 

За жалост нямам снимков материял.... предимно от нерви и сношаване с майки :D

Иначе стъпките са

1. сваляне на централното барче хванато с по 3 видий от двата края и малко борба с кожата около скоростния лост

2. Сваляне на конзолата за сд-то,пепелника и т.н. тя си е на 2 х 2 видий от крайщата

3.Следва борбата с жабката,тя се сваля за да може да се откачи жилото на парното - 4 видий от външния край т.е. срещу пасажерската седалка и още 2 в гория вътрешен край.

4.Откачане на самото жило, за предпочитане е да сте легнали доло и виждащи отколкото седнали и каращи на фантазия,но и така става :D

5 .Дойдохме и до самата конзола. Тя се държи на 3 видий 2 от тях са централно разположени ,но отдоло нагоре и 3тата е на майка си .... така де , 3тата е отдоло на самата конзола ,но на около 5-6 сантиметра навътре, с навеждане се вижда

6. От там вече всичко е свободно като трипер :D  Конзолата се вади, самия модул за парното се държи на 2 видий в 2та края и си излиза като отделен елемент.

7. За презапояването гледах този клип http://www.youtube.com/watch?v=CIWrXeZ7-7s#t=92 с разликата ,че не съм откачал жилото от модула.

8. Събиране в обратния ред и същите майки и тадаааааа парното вече не духа където си пойска докато не го шибнеш 2-3 пъти а вее там на където си му казал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е те това е вече завършена тема .. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...