Honda_Z 1497 #1 Публикувано 24 Октомври, 2014 Цъфна ми крайното гърне на сивика. То и по принцип си беше шумно, защото според един майстор "са му нагорели изолациите отвътре". Някакво афтърмаркет италианско - не е ОЕМ-ското. И докато търсенето на запазено оригинално гърне се оказа невъзможна мисия, май се ориентирам към закупуването на ново. Изненадах се, че има и български производители. Един познат си беше сложил ASPO на опела и беше доволен, но по каталог имаха само за англичанка. После намерих от VITO 03: От сайта на ЕМ КОМПЛЕКТ излиза даже 20лв по-евтино от препоръчителната цена на производител, която и без това е с 30% надолу от най-базовите вносни гърнета. Въпросът ми е някой има ли впечатления от качеството на производителя? Имат ли си надеждна шумоизолация, защото основния ми приоритет е тишината, а не псевдо спортен ефект. Тегло от 5кг за крайно гърне не е ли прекалено малко? Благодаря предварително на всички, отзовали се с мнения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #2 Отговорено 24 Октомври, 2014 Колега доколкото си спомням , гърне от англичанка става за твойта кола , аз лично съм си сложил от дизел англичанка на сивика и нямам проблеми , от Ем комплект съм купувал преди години някакви полски и докато карах колата ( една година след това ) не е имало проблеми и си беше тихичка . Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dove1 5 #3 Отговорено 28 Октомври, 2014 колега, какво стана с гърнето? какво си купи? сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #4 Отговорено 28 Октомври, 2014 здравеи скоро кърпих моито и се поинтересувах и от цена ими казаха около 90лв за полско на реното бях слагал полски и бях доволен а карах на газ чао чао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #5 Отговорено 29 Октомври, 2014 Интересуват ме отзиви за българските. Засега не съм сложил нищо, защото се колебая. На аналозите от чужди производители им дават тегло с между 1,5 и 2 кг в повече и се чудя дали при местните не са пестили откъм изолация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D15Z3 0 #6 Отговорено 11 Ноември, 2014 Колега аз съм с бг. Гърнета смених всичките от изпускатела до края и сьм много доволен купих ги от магазина на производителити в Пловдив от полиаризиран метал поне така разбрах 1год. Не са мръднали струваха някьде между 120 и 160 лв всички като успях да си ползвам отстъпка пиши на лично ще ти дам повече информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 12 Ноември, 2014 Вчера се обадих в ЕМ-Комплект33. Увериха ме, че разликата в теглото не е за сметка на качеството дотоколкова, доколкото я има изобщо, защото обявеното тегло от 5кг е най-общо казано, заради куриерската услуга. Звучеше логично. Тази сутрин посетих сервиза им в Павлово. Останах много доволен и откъм обслужването, като за такъв голям сервиз (лично за мен колкото по-голям е сервиза, толкова повече се скапва качеството на услугите) и откъм цената на услугата. А цената на ауспуха няма да я коментирам изобщо, защото е просто смешна. Съветът ми е, ако ще ходите на място да се обадите първо за наличност на частта, която ви трябва и да си направите разпечатка на онлайн цената, за да можете да използвате отстъпката за закупуването на място. Ето снимки на ауспуха с уговорката, че накрайникът си е мой, а не идва с него: Колата стана осезаемо по-тиха откъм задницата й, и сега почвам да чувам повече шум откъм двигателния отсег И две думи за явлението "сервиз-менте", което се намира точно пред сградата на "ЕМ-Комплект33" в Павлово. Все си мисля, че тези времена са отминали, и това отдавна не е начина да правиш бизнес. Много е низко, да направиш сервиз точно пред друг с явното намерение да копираш името и да отбиваш клиентите му. Да, предлагат другата марка български ауспуси "АСПО", което е много хубаво, но според мен, трябва да се съсредоточат да градят свой имидж, а не да придърпват от клиентите, запътили се към другия с викачи. Та, имайте едно на ум, ако ще ходите натам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #8 Отговорено 5 Февруари, 2015 И аз мога да похваля ЕМ Компект. Моето крайно гърне го смених там преди няколко месеца, супер доволен съм от отношението и качеството на работа. Като цяло за ремонти от този тип мисля, че са точното място. А за въпросния сервиз менте, аз се чудех защо пишат за гаранция на гърнето 2 години, а на моето ми дадоха само 1, като после разбрах че става дума за съвсем друг сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dove1 5 #9 Отговорено 21 Февруари, 2015 Поръчах си крайно гърне "ВИТО3", през сайта на "ЕМ Комплект" за моята колица, вече е поставено и съм доволен. За един ден ми го изпратиха хората. Коректни в доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове