bmw killer 24 #1 Публикувано 21 Октомври, 2014 Здравейте колеги, имам един бърз въпрос.фарове от 6г.хеч стават ли на 6г.седан.Става дума за така наречените ангелски очи.благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #2 Отговорено 23 Октомври, 2014 Според мен би трябвало да пасват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asas 12 #3 Отговорено 23 Октомври, 2014 Ако са от едни години трябва да стане - не от предифейс да мъчиш на фейслифт и обратно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #4 Отговорено 25 Октомври, 2014 Блягодаря колеги и двете коли са преди фейса и наистина стават. Вече ги монтирах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #5 Отговорено 3 Декември, 2014 И аз имам един бърз въпрос и се надявам да не е проблем, че пиша в тази тема. Скоро смятам да си поръчам фарове за мъгла за сивик 6-та хеч от далечната 1996.Въпроса ми е, дали някой от показаните модели ще стане и има ли разлика между тях? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #6 Отговорено 3 Декември, 2014 Ще стане. Не виждам разлика между двата модела. На практика тези китайски реплики имат някои проблеми. Като капаците за смяна ан крушките. Те се затягат с малки болтчета които са супер меки и са в супер мека резба. Резултата е много кофти. По монтажа има също някой проблеми, но като цяло за парите си са добре. Има ефект от тях в мъглата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове