Jump to content
preparat

Стържене при завиване на ляво

Recommended Posts

Здравейте. колеги ! От няколко дни имам следната тема за размисъл.При ляв завой и скорост 30-40 км/ч отпред , от ляво се чува звук подобен на стържене на нещо метално и тънко в друга метална повърхност .При въртене на волана на място го няма този звук.При движение в права посока , при леко завъртане на волана при скорост над 40-50 км/ч този звук пак се чува.Огледах колкото може да се огледа при пълен ляв и пълен десен на място , но нищо не се вижда , примерно да съм закачил някаква тел или нещо подобно, защото звука е точно все едно тел опира в нещо въртящо се и се произвежда този неприятен звук.Предполагам , че ако се огледа колата отдолу ще се види причината , но тези дни няма да имам време за ходене по сервизи.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ?Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.Забравих да спомена , че става дума за английски сивик 95-та.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! При мен, на Акорда този звук се появява когато ми заминат накладките, без значение дали съм натиснал спирачката, или не. Има една пластинка там, коята започва да "обажда". Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! При мен, на Акорда този звук се появява когато ми заминат накладките, без значение дали съм натиснал спирачката, или не. Има една пластинка там, коята започва да "обажда". Поздрави!

И аз за това си помислих , но не бях склонен да го допусна , понеже в момента, когато се чува не ползвам спирачка.Скоро сменях задни накладки , може би е дошло времето и на предните.Благодаря :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вътрешен накрайник на рейката ... 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен на англичанката беше от прекалено смъкнатата предница шплента(или там както се казва) на шарнира започва да стърже в диска

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата с подсказката за накладките се оказа прав.Благодаря на всички .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...