okokorekokes 27 #1 Публикувано 18 Октомври, 2014 Та направо към въпроса карам 6-та генерация сивик и искам да сложа 262мм спирачни дисков, имам шенкели дискове спирачни апарати , обаче искам да попитам трябва ли да сменям спирачна помпа със серво и спирачно усилие или стават и с стоковите на 6-та. отзад съм с барабани и за сега отзад си остава така . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #2 Отговорено 19 Октомври, 2014 никой ли не е правила такова упражнение ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #3 Отговорено 20 Октомври, 2014 Разликата между 242 и 262 е единствено във вътрешния диаметър на диска които се закрепя към главината. Самата част с накладките е една и съща дори накладките са един размер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 20 Октомври, 2014 Малко ще пропадне педала на спирачките. еднакви са накладките + - някоя друга разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #5 Отговорено 21 Октомври, 2014 накладките както и дисковете са малко по големи, но ще сменям и спирачна помпа и после дискове отзад и спирачно усилие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #6 Отговорено 21 Октомври, 2014 Частта на която седи накладката е една и съща както и самата накладка... имам 2 сивика с малки и големи дискове и съм ги мерил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 22 Октомври, 2014 Маалко по голяма е накладката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #8 Отговорено 22 Октомври, 2014 Е добре аз и на двата сивика съм с едни и същи и така ми излизат по каталог Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 23 Октомври, 2014 Е добре,аз поръчах накладки,дойдоха за 240 дискове и не станаха на 262......видимо бяха по малки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове