rumbata____ 1 #1 Публикувано 10 Октомври, 2014 Здравейте, В последните сутрини забелязах, че подгряването на задното ми стъкло не работи, страничните се подгряват, но не и задното. Някой дали се е сблъсквал с подобен проблем и съответно как бих могъл да го отстраня ? Поздрави !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 10 Октомври, 2014 По манюал има предпазител в кутията под капака, N 12, може за конкретен модел, да е вътре в купето. Симбола е същи като бутона за подгряване на задно стъкло и огледала, но май е само за стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbata____ 1 #3 Отговорено 14 Октомври, 2014 Проверих, предпазителя си е здрав и работи. Някакви други идеи ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
etarcho 0 #4 Отговорено 22 Октомври, 2014 Здравей колега Имам също Хонда Сивок 8 ген. 2008 година Type S и от няколко дни и на мен не ми работи подгряването на задното стъкло. Проверих веднага бушона, но той си е ОК и почнах да разглабям пластмасите на капака и видях, че буксата където свързва реотаните и захранването се е отлепила. Днес бях в хонда Бултрако и решението е смяна на задното стъкло и цената на ново е около 600 лв. + 70 - 80 лв. монтаж. Но гаранция вече нямам и те за рекламация нищо не казват, а колата е купена чисто нова от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbata____ 1 #5 Отговорено 22 Октомври, 2014 И аз когато имам свободно време ще видя какво е състоянието под пластмасата,но ако тази букса е отлепена няма ли вариант за залепването и отново ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
etarcho 0 #6 Отговорено 24 Октомври, 2014 Ами според "специалистите" в Хонда ( Бултрако ) няма, на друго място засега не съм питал. Твоята кола има ли щети от градушката Юли месец? Защото моята е начукана от градушката и мисля, че това е вследствие от градушката защото буксата не е една а около 5 - 6 и всичките са се отлепили, но стъклото ми е здраво. Счупено ми е малкото плексигласово стъкло с 3 - тия стоп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbata____ 1 #7 Отговорено 24 Октомври, 2014 И мойта имаше щети от градушката, но вече я оправих. Проблемът обаче с подгряването на задното стъкло го имаше от преди това и ще видя как ще го реша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gotman 2 #8 Отговорено 24 Октомври, 2014 В Пловдив има един пич, който лепи авто стъкла и по някакъв начин успява да запои въпросните букси към нагревателя на стъклото. Мога да му потърся координатите, ако имаш интерес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbata____ 1 #9 Отговорено 24 Октомври, 2014 Благодаря, но мисля да се поразровя още за някого в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
etarcho 0 #10 Отговорено 27 Октомври, 2014 Потърси кординатите на този в Пловдив да видим какво ще каже. Благодаря. Ако намериш нещо и за София пиши. Адрес Тел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове