pelto 0 #1 Публикувано 30 Септември, 2014 Колеги здравейте. Купих Акорд 2009 2,0 бензин от германия и книжката е на германски и не мога да разбера нищо. Борд компютъра също не мога да разбера нищо, а има сумати опции. Някой дали има книжка на български или да ми прати страниците за настойки на компа ..... Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #2 Отговорено 1 Октомври, 2014 Здрасти колега. Имам 2.4 модела от същата година с книжка на Български. Можеш ли да ми кажеш точно коя секция ти трябва? Аз съм от Пловдив но често се налага да отскачам до София. Ако ти е наблизо може да се уговорим да я вземеш да я наснимаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #3 Отговорено 2 Октомври, 2014 Здрасти колега, ползвах tapatalk и там не се вижда че и ти си от Пловдив. Ако искаш пиши ми на PM ще се уговорим къде и кога да ти дам назаем книжката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denq 0 #4 Отговорено 12 Октомври, 2014 (Редактирано) Имам на руски, на файл. Ако искаш .... Редактирано 12 Октомври, 2014 от denq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове