Jump to content

pelto

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pelto

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8 2008 2.0i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги. Имам Акорд 8-ма ген. 2008г. 2.0 бензин. Моята е с радио и имам желание да си направя навигацията. Намерил съм от едно момче целият комлект /навигацията, двд-то в багажника, антената, сд-чейнджъра и цялата инсталация към нея/. Въпросът ми е такъв: Аз съм от Пловдив и не мога да намеря никой, който да се наеме да го направи и да ми даде гаранция, че ще работи всички. Този човек от Бургас ми каза че имало в Пловдив майстор, който се занимава само с хонди и това нещо го е правил и може да го направи /даже каза че може от дизелова да е прехвърли на бензинова/. Е темата ми е свързана с това ако може да ми препоръчате майстор/или ако някой познава гореспоменатият/ и кординати разбира се. Прикачвам снимки на съответните системи, за да стане и нагледно.
  2. pelto

    Accord 8 user manual

    Колеги здравейте. Купих Акорд 2009 2,0 бензин от германия и книжката е на германски и не мога да разбера нищо. Борд компютъра също не мога да разбера нищо, а има сумати опции. Някой дали има книжка на български или да ми прати страниците за настойки на компа ..... Благодаря предварително !
  3. Здравейте. Интересува ме да си сложа автопилот на CR-V 1-ва генерация. Интересуват ме - може ли да се направи ? , как се прави? , има ли човек който да се занимава с такова нещо и къде се намира и колко струва? Благодаря предварително
  4. Колеги имам следният въпрос: Значи от известно време, като карам на ниски обороти (към 1500-2000) на определени километри (например 60-70) колата започва да се тресе. Тресе в случаят означава че волана започва да се тресе целия и се усеща се една колата се дави. Направих два пъти баланс на гумите и смених предни със задни, но продължава да го прави. Колеги имате ли някакви предположения какъв може да е проблемът (скорости, ходова част, гадни гуми или т.н.)
×
×
  • Създай нов...