WestHam 0 #1 Публикувано 24 Септември, 2014 (Редактирано) Здравейте, колеги! Колата ми е Сивик 7-ма генерация 1.6 втек. Проблема, е че десния ми фар свети много ниско (направо забит в земята) и установих, че електрониката за реглаж на височината на фаровете не работи. Въпросите са ми следните - 1 или 2 са машинките за регулиране височината на фаровете и ако две машинки, на един и същи бушон ли са; някой има ли електрическата схема на системата за управление височината на фаровете; някой ако е имал такъв проблем, как го е решил;Благодаря предварително за отговорите Редактирано 24 Септември, 2014 от WestHam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 27 Септември, 2014 Машинките са две -по една във всеки фар.Без разлепяне и разглобяване на фаровете не могат да се извадят машинките.Моите фарове ги разглобих и машинките също разглобих и във всяка от тах има по един чип ,който и при двете ми машинки беше взривен буквално.Tогава бях намерил из нета модела на чипа ,обаче се оказа че не може да се намери в магазинната мрежа и трябват нови цели машинки.С една дума не се хващай да ги ремонтираш защото само ще си загубиш времето ,бронята и тя се сваля адски гадно преди фаровете-регулирай си ги ръчно с един шестограм както ти е кеф и забрави за машинките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WestHam 0 #3 Отговорено 1 Октомври, 2014 Благодаря за отговора, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове