Георги Георгиевв 9 #1 Публикувано 23 Септември, 2014 (Редактирано) Възможно ли е ако километражът не работи да ми свети чека . Че днес я карах в дъждовно време и ми светна чека и километража ми отказа. Погледнах я долу двигателят се е понамокрил от локвите. Редактирано 23 Септември, 2014 от Георги Георгиевв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 23 Септември, 2014 Възможно е. На скоростите отгоре има датчик, виж му кабелите и буксата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #3 Отговорено 30 Септември, 2014 Имам един проблем...както си карах светна ми Чека, имах малко гориво помислих че е от това и веднага заредих..лампата изгасна,но като покарах известно време пак светна. изгасих я и запалих изгасна...после я паркирах не я карах 1 час качих се дадох на контакт попринцип лампата изгасва но сега не изгасна...няколко пъти върнах ключа и изгасна..някой може ли да ми каже какъв е проблема защото ми е много интересно..може ли да е бензиновата помпа ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #4 Отговорено 2 Октомври, 2014 Моят проблем се оправи след смяна на диодна плочка на динамото и километража се оправи (километражът е пряко свързан с динамото). Километража и динамото заработиха, но чека светеше още. Окачих клемите за известно време, закачех запалих и всичко ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове