jikencio 46 #1 Публикувано 23 Септември, 2014 Колеги, Бесен съм. С чисто новото ми TOYO друснах в една дупка и му направих една малка жаба. Къде в София има някой "Магъосник", който може максимално добре да я направи. Сигурно е ясно вече, че ще е задна, но все пак... Мерси 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 23 Септември, 2014 И аз наскоро съсипах една гума TOYO t1R, пак заради дупка, която не беше дори така голяма... Взимам да се съмнявам в здравината на тези гуми.. Пробвай по-затънтени гумаджийници.. трябва майстора наистина да е майстор и да му се занимава.В по-големите центрове за гуми работят хора условно умеещи само да правят монтаж и демонтаж... /общо впечатлениеНо каквото и да я прави, за да се образува балон - значи има скъсани нишки в нея, съответно си остава опасна за каране... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #3 Отговорено 23 Септември, 2014 Ти какво направи с твойта гума колега? Така ли си я карaш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #4 Отговорено 3 Октомври, 2014 колега кофти че е станало на нова гума, но погледни от добрата страна може да си купиш 1 гума, не 2 ако беше стара аз на моята като видях че има жаба и веднага си взех 2 нови гуми, че има ли жаба значи има скъсани телове, незнам на гумаджия може ли да му се вярва все пак се вдигат скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 6 Октомври, 2014 и аз съм имал същия проблем на нова гума може да се поправи гумата аз лично ходих на един гумаджия и пича залепи някакво друго парче гума от вътрешната страна на гумата стисна я на една преса и ми каза на другия ден да я взема така и стана за 10 кинта оправихме нещата карам я вече 4-та година 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #6 Отговорено 6 Октомври, 2014 Може да пробваш при едни гумаджии по бул. "св. Климент Охридски", демек по пътя от Студентски град към Икеа. Падат се в дясно, малко са забутани и не се виждат много от пътя, с/у някаъв център на Субару и до автобусна спирка. Ако могат да ти я оправт някъде ще е там, но цената предполагам няма да е ниска, но не пречи да минеш да ги питаш. Ще ти я направят като нова, ако гумата не е много съсипана, а процедурата отнема няколко часа, ако си спомням добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове