barsi 265 #1 Публикувано 20 Септември, 2014 Здравейте ,Имам нужда от едно рамо. Разцъквам от известно време един сайт за реклами и сега се оказва, че ако искам да си изтегля парите ми трябват 10 реферала. Тъпа работа, щото и по IP разпознава и са не мога си взема лева. Принципа е важен. Молбата ми е да се регнете по майл и да го потвърдите. Ако ви хареса не забравяйте за рефералите. Не е нужно да кликате. http://www.neatbux.com/?ref=burdМерси предварително.п.п. Ако знаете някое подобно сайтче, което да дава някакви центове и да няма такива уловки, но да не се прави по 30 цента на денонощие- ще съм благодарен да го споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 21 Септември, 2014 Хаде де колеги,Не ми дава заради тъпото IP, иначе нямаше да се налага да питам за помощ. Отнема към 2 мин, не повече... Просто сайта е пирамида и не искам да съм поредния прецакан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 23 Септември, 2014 И колко пари имаш да взимаш? Предполагам си прочел че имаш комисионна и парите ти отиват в пайпал. От там ако искаш да си ги вземеш пак имаш комисионна. И аз кликах 2-3 години на такива сайтове, ефект няма много изкарал съм за тези години около 90-100 долара, като се набутах около 50 долара, демек чисто около 40 долара. За 3 години.....бахти бизнеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове