g0shh 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2014 (Редактирано) Здравейе за първи път пиша тук извинете ме ако има нещо неточно . )) Въпросът ми е при Хонда сивик 1.4 ис 96 година от скоро ,като давам газ и на 1ва скорост след 3-4 хиляди оборота ми светва лампата за внимание, и като сменям на 2ра спира да свети и отношо на 2ра пак към 4-5 хиляди оборота ми светва лампата и като отпусна газта и пак я натисна си спира лампата . Таааа въпросът ми е някой дали има идея какво става . )) и пак извинете ако не съм уцелил точното място за моят въпрос . Редактирано 20 Септември, 2014 от g0shh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 20 Септември, 2014 Някоя от течностите е намаляла - да предположим примерно за управлението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko_tt 1 #3 Отговорено 23 Септември, 2014 Имах подобен подобен проблем погледни масата по купето как е .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 26 Септември, 2014 отвори капачката на течността на съединителя и раздвижи малко поплавъка на капачката и го затвори отново ... при мен редовно свети от там .. и течностите съм сменил ... всичко е в норма но един колега ме светна че от там свети редовно явно залепва по някакъв начин или не знам ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове