Jump to content
mohican

Предна лява полуоска HR-V - взаимозаменямост?

Recommended Posts

Здравейте, не стигат ядовете с наводнението, ами сега и лявата полуоска на харвито се скъса. 

Звънях на няколко човека дето предлагат части от форума, но уви нямат лява полуоска, само във Варна не се знае, та понеделник ще проверят. Ама имам съмнения, че трудно ще намеря. Лошото е че това беше единствената неудавена кола, баничарката чакаме да я оправят, буса го оправиха, ама малко не става да се возят бебе + малко дете на 2 год. и майчето :) пък и по-голямата вчера я олепил някакъв вирус .... абе от всякъде ни върви като на бесно куче тояги :).

Та идеята е някой дали знае със сигурност, дали от някаква друга хонда тази полуоска ще стане?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, намираш точните размери на твоята полуоска (в най-лошия случай, сваляш и мериш) - дължина, брой зъби на шлиците на двете карета, и се заравяш ето тук:

http://interparts.com/search.asp

Аз тук си намерих правилното каре, когато си сглобявах полуоска за CR-V-то.

В сайта няма HR-V, явно не е продавано в щатите. 

В първото прозорче, от падащото меню избираш Complete Axle, и започваш търсенето.

Ако няма цяла полуоска, можеш да пробваш да си я сглобиш. Търсиш всичко по отделно - полуоска (bars/shafts), карета (CV Joints).

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изнамериха ми от хрв ама 124 коня, та ще ми го пратят. Уж трябва да стане, че разликата в мотора е само в главата, ама ще видим... дано стане.

Ново не съм и търсил, че май било цифромания. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за протокола :) Стана полуоската и вече съм в движение.

Само не знам защо са толкова скъпи тия железа сравнени с европейските?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...