Jump to content
sound_master

Продавам витек главата Д16З6

Recommended Posts

Продавам D16Z6 глава - 300лв.Главата който я вземе, ще трябва да и направи само едно челосване зачистващо за всеки случай и друго нищо. В много добро състояние е. Обяснявам какво е правено по нея:Когато я взех, я изчистих много хубаво и я занесох при Огнян /Огито/ в Пловдив, да и смени водачите и да препасне клапаните, сменихме и с оригинални гумичките им. Семеринга също е чисто нов ОЕМ. Както и гарнитурата на Витек-клапана е чисто нова. Всичките неща аз съм си ги купувал.Главата е ревизирана както трябва и аз гарантирам също за работата!!! Главата си беше запазена и можеше да кара, но въпреки това реших да я ревизирам.Разстоянието в момента от челото до равнината на камерите е ~ 1,5 - 1,6mm. Който иска да сгъсттява да си прави сметка какъв ще е сетъпа...Клапаните също са си оригиналните, на места съм се престарал от полиране.Гумичките на клапаните, гарнитурата за Витека, семеринга на вала, и водачите - само те ми струваха към 230лв. и гарнитурата на капака също забравих.

Причината за продажбата ми е  че минах на друг стоков мотор.Предпочитам лично предаване. Тел: 0883 44 93 68 След сряда, четвъртък ме търсете. За гр. Пловдив и региона.... За др. не се сещам.Поздрави :)Снимки-Адреси:

Редактирано от sound_master
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главата е супер, както казах и няма нужда да се прави каквото и да било по нея, освен едно зачистващо на челото и хубава центровка след това!Останалото всеки го може с десния крак. иИТова че повечето нямат доверие или пък искат сами да си направят всичко и да пипат, да си купят тогава стокова разглобена пак за 200лв и да вложат още толкоз.Аз нямам нищо против, но  колеги, предложения за 200лв просто не мога да я дам, съжалявам. Нито пък на части... закакво ми е да я разглобявам готова направена?Поздрави ;) 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...