paruchev 15 #1 Публикувано 23 Август, 2014 Здравейте колеги обръщам се към тези от шас, които имат описания в заглавието модел. Днес при каране в наистина проливен дъжд и минаване с около 50 км през големи локви в краката на пасажера се появи малко вода около 200-300 мл. Погледнах под жабката и видях кабели някакви пластмасови кутийки и се замислих дали там не е имало неято като пластмасов капак, който да е като продължение на жабката, та който от вас имат този модел може ли да погледне и да ми каже където е края на жабката отдоло има ли капак покриващ кабелите или стои голо? И някой може ли да каже от къде е влязла тази вода? И друг път съм карал в проливни дъвдове но не е имало вода, но през такива големи локви за пръв път минавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #2 Отговорено 23 Август, 2014 Под жабката тия кутийки са вентилатора и питата на климатика. Не няма никаква пластмаса която да продължава и да ги закрива. Имам две предположения за водата: 1- Може да я влязла от смукателя на вентилатора който се намира под черната пластмаса под чистачките, НО при твоето обяснение няма да е от там. 2- От някой технологичен отвор през който минават кабелите между купето и двигателния кош, принципно са покрити с гумени маншони за тая работа, но може да са са изпекли или да ги няма и от там да е влязла. Махни пластмасовия под калник и погледни на стената към купето какво е положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 257 #3 Отговорено 24 Август, 2014 В случай, че капе откъм посочените пластмаси то 99,9% водата ти влиза от въздуховода на парното чийто край излиза отпред под решетъчната пластмаса под чистачките. За пушват се дренажите в двата края и водата прелива през ниския ламаринен борд на отвора на въздуховода. Пробвай да излееш вода по решетката и двата и края и наблюдавай колко бързо изтича водата зад съответните калобрани. Отваряне, почистване на дренажите и си ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове