Jump to content
no1else

Продавам 15" 5х114.3 SSR Longchamp XR4Z

Recommended Posts

Здравейте колеги, пускам за продан джантите които купих и възстанових за моето CR-V. Става дума за стар и доста рядък японски модел  SSR XR4Z Longchamp. Спецификациите на джантите са:

предни: 15" 6,5J ET 34

задни: 15" 7J ET 27

централен отвор: 74мм

Теглото е малко над 7кг. Имайте в предвид, че 31 болта и гайки не тежат малко :)

Бордовете са полирани от мен на ръка. Джантите са почистени основно от окиси. Винтилите са почистени и със сменени уплътнения. Сърцевините за минати 2 ръце със шприц кит и 2 ръце с боя. Боята е матирана леко в последствие защото не ми хареса лъскавият оранжев цвят. Бордовете са намазани 3 пъти с препарат за запечтване който пази от повторно окисляване. При сглабянето скъсах единият от болтовете и поръчах нови 10 от Германия които пристигнаха преди дни. Имат някакви леки забележки, но все пак всичко е правено от мен на ръка. Този който ги вземе ще трябва да ги довърши (трябва да се стегнат болтовете с динометричен ключ и да се сложи осигурител за резби). Направих им и преходни втулки 74мм-64мм. Към джантите давам кутията с препарата за запечатване (50лв с доставка от Англия), осигурителя за резби (24лв не е позлван), втулките (25лв..прави ги колега от тунинг.бг форума) и 10-те нови болта за тях (48лв с доставката от Германия).

Цената за която ще се разделя с тях е 500лв твърдо!

За справка който не се е занимавал пясъкоструй е около 35-40лв на бройка, прахово боядисване 40лв на бройка (тук в Шумен) и полиране на борд 35-40лв. Всичко това си го спестявате защото аз съм си чупил ръцете да направя всичко.

 

Снимка на какво приличаха когато дойдоха от Англия. Шупнала боя, оголени и окислени места, много мизерия от накладки и за бонус бяха ги боядисали без да ги разглабят, които е чистил 124 ръбати болчета от боя ще ме разбере :)

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Снимки след моята намеса:

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Още снимки за който се интересува има в албума. Намират се в Шумен, за другите градове Еконт с опция преглед както винаги. За връзка с мен 0888832321-Жоро

 

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...