eransun 2 #1 Публикувано 20 Август, 2014 (Редактирано) Здравейте. От скоро се сдобих с Хонда ЦР-В и следва да опиша разхода извън градско и градско за да си отчитам горивото ( служебно е ). Успях да засека само смесен разход до тука на газ който 1вия път ми излезна около 11,5 , а втория 10. Можете ли да ми помогнете и да споделите колко ви гори извън и в града на бензин и газ за да мога първоначално да опиша нещо осреднено от отговорите ви. Извън града карам с около 120 , в града все още си я ръчкам. Благодаря Редактирано 20 Август, 2014 от eransun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 20 Август, 2014 Извинявай колега, но с кой мотор е колата? С каква кутия е? Все неща които малко или много се отразяват на разхода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #3 Отговорено 20 Август, 2014 (Редактирано) Извинявай колега, но с кой мотор е колата? С каква кутия е? Все неща които малко или много се отразяват на разхода. Извинявам се . 147 коня, 5 степенна ръчна скоростна кутия Редактирано 20 Август, 2014 от eransun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 20 Август, 2014 Разход на бензин в града 10, извън 8 (това нормално каране) под нормално разбирай извън поддържане 100 - 110 На газ схемата е горе долу същата, като в града е с до 2 литра отгоре, извън може и на 9 - 9.5 да дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #5 Отговорено 20 Август, 2014 Малкия мотор 128к.с. с обикновена газова 13-14-15л газ градско (зависи дали карам аз или жена ми), извънградско с 90км/ч и пуснат климатик 10л газ. Бензин не е виждала скоро, освен при палене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 20 Август, 2014 Малкия мотор 128к.с. с обикновена газова 13-14-15л газ градско (зависи дали карам аз или жена ми), извънградско с 90км/ч и пуснат климатик 10л газ. Бензин не е виждала скоро, освен при палене Баааа.. х тва в Шумен ли? Не е ли малко височко 15? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #7 Отговорено 20 Август, 2014 Благодаря ви. Ще пробвам да засека в София колко ще даде и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #8 Отговорено 20 Август, 2014 В CarSpending има доста хора, които си записват като зареждат гориво и има статистика за разход. "На мене ми гори Х / 100" са си градски легенди Разход на Honda CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове