Koc_D15B2 66 #1 Публикувано 6 Август, 2014 Здравейте колеги, имам неприятен проблем с теч на спирачна течност от системата на съединителя и се чудя къде да си откарам колата - Хонда Прелюд 5 ген, F20 мотор. За сега теча не е много сериозен, но не смея да я карам така. За пръв път ми се налага да я вкарвам в бокса. Дайте съвет за свестен майстор, който да не ми съдере кожичката, че за София съм чувал страшни неща. Мерси предварително ! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 6 Август, 2014 Ох къде ли да те пратим?!... Добри отзиви няма да чуеш за никой. Питай на две-три места: OMBRE сервиз е най-известен в нашите среди. Може да се пробваш и в сервиза на Дидо. Другият вариант е на случаен принцип....караш си по улицата и си харесваш някой сервиз. Проблемът при търсенето на случаен принцип е че може да попаднеш на КРАЙНО некомпетентни хора. Така че по-добре се изръси с някой лев в повече при известните сервизи и да ти е мирна главата. Колегите ще ти препоръчат и други известни сервизи....аз поне тези двата посещавах едно време. Сега сам си правя колата, доколкото позволява компетенцията ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #3 Отговорено 7 Август, 2014 Мерси колега за съвета. И аз съм чел доста за сервиза на Омбре, така че сигурно това ще ми е първия в който ще се отбия. А за тези сервизи избирани на случаен принцип - мисля си, че с нашите Хондички, това си е доста рискова стъпка Поздрави и безаварийно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #4 Отговорено 7 Август, 2014 Аз ходя при Боби и съм повече от доволен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #5 Отговорено 10 Август, 2014 (Редактирано) Колеги открих проблема - сълзене от горната помпа. Препоръчайте сега майстор който ги отремонтира тези помпи, пък аз ще си я демонтирам и след евентуалния и ремонт и монтирам. Не съм сигурен как се обезвъздушава тази система, но ще търся по темите. Ако предложите и майстор в близост до Младост1, ще ми направите голяма услуга Поздрави. Редактирано 10 Август, 2014 от Koc_D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
quovadis 6 #6 Отговорено 11 Август, 2014 Омбре са в Слатина, само им звънни по-настоятелно, за да си запишеш час. ;-)) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове