wampeters 1 #1 Публикувано 5 Август, 2014 Здравейте, Имам проблем с вентилацията в купето на Сивик 7 (2004) и ще съм благодарен на всякакъв съвет. Проблемът е, че не излиза никакъв въздух от централните духалки и тези отдолу на краката. Както и да въртя врътката за контрол на въздуха, резултатът е същият. Въздух влиза само от предното стъкло и страничните прозорци. Някакви идеи какво става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #2 Отговорено 6 Август, 2014 ами откачило се е жилото, което върти клапите може би. Джапката се откача лесно (увисва на пантите надолу) - погледни с фенерче от там се вижда. Снимай все пак таблото да видим от кой тип е (централната конзола) за да не говорим наизуст. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wampeters 1 #3 Отговорено 7 Август, 2014 Jorko, прав беше - откачено жило зад джабката се оказа. Леко се беше изкривило навън и се разкачваше лесно при въртене, та малко го произправих и сега всичко е наред. Тези жила съм ги разкачвал няколко пъти (вкл. и от шофьорската страна), когато съм свалял централната конзола и явно едното е претърпяло малко деформация, но въобще не ми хрумна, че може да е от това. Благодаря за съвета! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове