alman 20 #1 Публикувано 2 Август, 2014 Здравейте колеги, оказа се, че ми е пукнат изпускателния колектор. Вариантите са 2 или да пробвам да го заваряват, което е малко мики маус решение или да търся втора употреба. Прозвъних няколко морги в София и ми казаха цени от 150 до 80лв. Въпросът ми е , че мястото където ми дадоха цена 80лв е от Витек....дали има разлика от обикновения двигател? Питах моргаджията и той не знае , каза че на витековия имало ламбда сонда, но и на моя има...предполагам отворите са същите. Също, ако някой има излишен, да пише на лична да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 4 Август, 2014 Пиши на Миамото,в една тема ,каза ,че ги заваряват и ги правят като нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #3 Отговорено 5 Август, 2014 Писах, засега няма отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 6 Август, 2014 отпускарски месец...ако е спешно да ти дам телефон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #5 Отговорено 7 Август, 2014 Е, спешно, само да не ме остави на път, че ще пътувам малко до Гърция в началото на септември? Ако искаш ми напиши тел на лично да се чуя с човека. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 8 Август, 2014 Няма да те остави,карам вече 3к км така и няма време да го смъкна.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове