А. Чавдарова 56 #1 Публикувано 31 Юли, 2014 Здравейте колеги. От няколко дена,когато прехвърля от газ на бензин тръгва да ми гасне колата,но ако и задържа оборотите не играят. Мога да я запаля на бензин,за да не кажате че съм я задавила,минах няколко км но на всеки светофар тръгва да гасне ... Или иначе казано какво се е случило... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #2 Отговорено 31 Юли, 2014 Големи благодарности на колегата ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #3 Отговорено 31 Юли, 2014 А какъв е бил проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stayko 0 #4 Отговорено 12 Август, 2014 И на мен ще ми е интересно да разбера проблема и разрешаването му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 12 Август, 2014 И на ме, и на мен, и на мен ъъъъъъ а за кой мотор говорим? Сериозно може и тъп да ми е въпроса, но как разбрахте(колегите преди мен) за кой мотор пита колежката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове