Largo777 1 #1 Публикувано 29 Юли, 2014 Здравейте, Закупих си Хонда Сивик 2008г. В багажника ми открих само един комплект за поправка на гумата с една тубичка с течност и малко компресорче. Някой оправял ли си е гумата с този комплект и като цяло върши ли работа? Също така се интересувам някой продава ли резервна гума, защото ми се иска да се подсигоря? Извинявам се ако има такава тема, но съм нов и неможах да я намеря. Като цяло всякакво инфо относно този проблем би ми било полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1587 #2 Отговорено 29 Юли, 2014 Нашият Сивик е с такъв комплект. Досега, надявам се и занапред, да не ми се налага да го ползвам. Иначе ... ако гумата е само пробита, предполагам, че ще свърши работа. Обаче, ако гумата е разцепена, или ако не я усетиш навреме и се е отлепила от джантата, тогава вече си обречен ... да викаш пътна помощ, или да караш със спукана гума до следващия магазин/сервиз за гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове