mitko vtec 38 #1 Публикувано 17 Юли, 2014 И така колеги успях да счупя и тази кутия.Определено съм наѝ-големия кьопав ръгач из форума . Малко пред история "не че се хваля "на първото ми купе 5-та ген. счупих втора предавка(абе изобщо цялата кутия работеше като кафе машина).На второто ми купе 6-та ген. счупих на две кутии трета предавка (и на двете трета просто изключваше). Само че кефа при тях беше че си взимах нова скоростна кутия за по 100лева. И така след доста каране "вече доста рядко по сбирки и състезания"но нещо спря да влиза задна предавка.Вече пиша за Интеграта. За мое наказание реших да си я разглобя пред блока.А и поради финансови причини. Да си доида на въпроса какво може да е блокирало вътре за да не може включи задна и евентуално самото отваряне на кутията кои може да го направи и да я оправи.Или евентуално как да си я оправя сам. Понеже малко късно започнах да я пиша темата съм разглобил вече почти цялата кутия и тампоните на прътовете към лоста са перфектни и не е от това 100%. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 17 Юли, 2014 Разглоби, опиши какво си видял и в какво се съмняваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #3 Отговорено 22 Юли, 2014 Оказа се приплескан синхрон на 5-та и задна. Сега ще видя какво ще правя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове