achore1 5 #1 Публикувано 16 Юли, 2014 Здравейте! Днес, като запалих колата (ЦР-В, 2006, дизел), лампата за подгряване остана да мига. Какво правихме преди това да се случи - откачих буксата която мисля е за подгряването (голямата до горивния филтър) за да проверим за + след контакт (трябваше ми за връзване на дневни светлини). След това си закачихме буксата, защото не ни вършеше работа и се появи това мигане. Някой има ли идея от какво може да е? п.п.(Така е - дяволът кога няма какво да прави си бие децата). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 17 Юли, 2014 Здравей колега. И при мен го имаше този проблем. Но се оказа, че е временно явление, защото е отчело, че няма връзка с даден елемент от системата... Покарай няколко дни и ако няма друг проблем тази лампа сама ще спре да мига. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
achore1 5 #3 Отговорено 17 Юли, 2014 Колегата е прав. Днес след 3-тото палене, лампата спря да свети. Надявам се да не е времено явление и пак да светне. Темата е изчерпана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 18 Юли, 2014 (Редактирано) Ако не барникаш по кабелите докато колата е на контакт, няма да светне.... Ти си пипай, но не давай на контакт, докато не си си наредил всичко на мястото!! Редактирано 18 Юли, 2014 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове