хондаа 0 #1 Публикувано 11 Юли, 2014 Колеги искам да си сложа оригиналната кутия за въздушният силтър(която ми е налична), но немога да си намеря резонатор. Двигателят ми е д16у8, та въпроса ми е от кои други двигатели ще станат и съвпаднат в коша: д16з6 ще ми свърши ли работа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #2 Отговорено 12 Юли, 2014 (Редактирано) Здравей, колега! Резонатора с фунията на D16Y8 е същия като на D15Z6 и B16A2 в Сивик 6-та ген. хеч./купе. Относно D16Z6: не съм сигурен дали резонатора е същия, като на тези, които споменах. Сега ще ти приложа няколко снимки на резонатор с фуния от D16Y8 ( от моята кола е ), за да придобиеш представа за какво става дума и съответно да сравняваш в случай, че намериш от D16Z6. На тази последната снимка е почти цялата екипировка без гумения интейк. Тази по-късата част на фунията влиза в отвора, който е долу на филтърната кутия, а тази по-дългата част на фунията с резонатора влиза в подкалника, т.е. дългата част на фунията трябва да мине през дупката, която е на самия калник. Цялата тази операция става като се свали предната броня. На снимките филтърната система е малко мръсна понеже бях минал на конусен филтър К&N и имах намерения да я продавам, но разкарах конуса и сега пак си карам заводски и скоро мисля да си сложа спортен панелен филтър и да си карам без да мисля, че ще ми дърпа горещ въздух мотора и т,н. Колега, ти ли караш това зелено купе, което е под номер 3 на снимката ? Моето е същото. Редактирано 12 Юли, 2014 от Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хондаа 0 #3 Отговорено 13 Юли, 2014 Благодаря за подробната информация колега Иначе да , аз съм със зеленото купе от снимката срещали ли сме се с теб , ако не сме можем да ги запознаем купетата на по Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове