Jump to content
хондаа

Резонатор за 1.6 125 кс. Втек

Recommended Posts

Колеги  искам да си сложа оригиналната кутия за въздушният силтър(която ми е налична), но немога да си намеря резонатор. Двигателят ми е д16у8, та въпроса ми е от кои други двигатели ще станат и съвпаднат в коша: д16з6 ще ми свърши ли работа ? :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей, колега!

Резонатора с фунията на D16Y8 е същия като на D15Z6 и B16A2 в Сивик 6-та ген. хеч./купе. Относно D16Z6: не съм сигурен дали резонатора е същия, като на тези, които споменах. Сега ще ти приложа няколко снимки на резонатор с фуния от D16Y8 ( от моята кола е ), за да придобиеш представа за какво става дума и съответно да сравняваш в случай, че намериш от D16Z6.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На тази последната снимка е почти цялата екипировка без гумения интейк. Тази по-късата част на фунията влиза в отвора, който е долу на филтърната кутия, а тази по-дългата част на фунията с резонатора влиза в подкалника, т.е. дългата част на фунията трябва да мине през дупката, която е на самия калник. Цялата тази операция става като се свали предната броня.

На снимките филтърната система е малко мръсна понеже бях минал на конусен филтър К&N и имах намерения да я продавам, но разкарах конуса и сега пак си карам заводски и скоро мисля да си сложа спортен панелен филтър и да си карам без да мисля, че ще ми дърпа горещ въздух мотора и т,н.

Колега, ти ли караш това зелено купе, което е под номер 3 на снимката ? Моето е същото. ;)

Публикувано изображение

Редактирано от Георги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подробната информация колега :)Иначе да , аз съм със зеленото купе от снимката  :D срещали ли сме се с теб , ако не сме можем да ги запознаем купетата на по :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...