K_Kateliev 0 #1 Публикувано 26 Юни, 2014 Здравейте, случайно някои да знае къде може да ми направят прозорците от ръчка към ел. във Варна ? Благодаря предварително на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #2 Отговорено 26 Юни, 2014 ЗдавейНе знам в Варна кой може да го направи но аз правих същото на моята и е много елементарно. Намираш си всичко необходимо за монтажа(машинки копчета механизми). Махаш корите вадиш старите механизми заедно с стъклата слагаш новите. Правиш дупки на корите или купуваш кори от същата кола с ел стъкла. И отиваш при който и да е ел техник да ти ги върже. Така направих аз и стана много лесно бързо и сравнително ивтино. Надявам се да съм ти бил от полза. :-):-):-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3 Отговорено 26 Юни, 2014 Както казва колегата, най красиво и добро е да вземеш частите от кола с ел. стъкла, заедно с корите! Има и бюджетен вариант - виждал съм да продават едни моторчета, които се закрепят за механизма на дръжката и един вид ти въртят дръжката... Нямам идея колко са читави обаче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове