Metodi Petrov 3 #1 Публикувано 24 Юни, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги,смених делкото сам разбирасе колата не прекъсва но набира доста по бавно,като пусна гаста оборотите падат бавно и харчи малко повече.Та искам да питам разбиращите колеги или някои които е сменял делко дали е от смяната или да търся проблема на друго място благодаря предварително. Редактирано 24 Юни, 2014 от Metodi Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 24 Юни, 2014 Стробоскоп за центровка на запалването и после пиши! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #3 Отговорено 24 Юни, 2014 А защо си го СМЕНЯЛ и БЕЛЯЗА ли нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #4 Отговорено 25 Юни, 2014 Пробвай да му дадеш предварениеОтхлаби 3те болта и го завърти на макс напред по-часовниковата -> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #5 Отговорено 25 Юни, 2014 Оп.. извинете ме Обратно по-часовниковата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Metodi Petrov 3 #6 Отговорено 26 Юни, 2014 Колеги готово е ходих при един прител ,които има сервиз нагласи го перфектно оправихме и някои други работи сега върви доста добре на газ и на бензин,сменях го защото колата ми прекусваше много в ниските обороти .Не мисля друг път сам да си правя колата ако става вапрос за електроники или двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове