ToffiFee 0 #1 Публикувано 18 Юни, 2014 Здравейте колеги.Закупил съм преди няколко месеца хонда сивик 6 генерация японка и имам следния проблем.Като ми са включени светлените и извадя ключа, и при отваряне на врата не се чува този пищящия звук за забавени включени светлени.И да допълня не знам модул ли е какво е като дам на контакт или като запаля автоматично ми се включват светлините и таблото не свети. А като завъртя лоста да ги включа (2-ти) чак тогава светва и осветлението по таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #2 Отговорено 18 Юни, 2014 Сложили са ти модул за дневни светлини и са ти прекъснали зумера вероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #3 Отговорено 18 Юни, 2014 Предполагам е поправимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tat 0 #4 Отговорено 18 Юни, 2014 На мен така не ми пищеше като отворя вратата. Махнах датчиците от задните врати и проблема се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #5 Отговорено 19 Юни, 2014 Някои знае ли към какъв вид майстор трябва да се обърна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #6 Отговорено 19 Юни, 2014 Към автомобилен електротиквеник , но твърде вероятно е всеки поставящ аларми да може да се справи с проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #7 Отговорено 20 Юни, 2014 Благодаря ти колега за съвета към какъв майстор да се обърна. Дано се реши проблема че падна 2ти батерията вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #8 Отговорено 23 Юли, 2014 Модула си го остави, само зумера включи. И защо ти трябва да пускаш фарове през деня - те са включени като запалиш колата ( на дълги през резистор е оригиналното модулче)? Нощем ако ги забравиш лесно се забелязва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове