Arkadiy 18 #1 Публикувано 17 Юни, 2014 Здравейте пичове, регистрирах се тук, само защото намерихме един ключ за Хонда... съответно реших, че може някой да си го познае Ключът беше на миденото плажче в Созопол ( Стар град, в края на рибарското пристанище) и предвид състоянието му, предполагам че е загубен миналото лято Ако някой си го познае и си го иска Може да се свърже с мен на телефон: 0897 98 50 50 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 17 Юни, 2014 Евала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #3 Отговорено 17 Юни, 2014 Евала на такива хора като тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arkadiy 18 #4 Отговорено 17 Юни, 2014 Получих 4 смс-а от непознат номер, в които 3 пъти се казва да не звъня, защото "номерът е на колежка". "Kristiqn ivanov" във фейсбук с профилна снимка на момиче не намерих... затова добавям и възможност да ме намерите вие във фейсбук ако сте собственик на ключа. https://www.facebook.com/arkadiyi.atanasov Поздрави, Аркадий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arkadiy 18 #5 Отговорено 19 Юни, 2014 Намерихме собственика на ключа, явно е от тук, защото ми писа във фейсбук, разбрахме се да му го пратя другата седмица. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #6 Отговорено 19 Юни, 2014 Дано има повече такива хора като теб! Евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове