Георги Георгиевв 9 #1 Публикувано 16 Юни, 2014 Здравейте, от няколко дена съм със civic 6gen hatch и на първото ми нощно каране установих, че таблото ми свети доста слабо,а стрелките изобщо. Така ли е или някоя крушчица е заминала. И другият ми въпрос е, понеже преди да я купя гледах много клипове и там таблото светеше бяло, а при мен е оранжево.Предварително се извинявам ако повтарям темата, но съм нов и доста търсих и не открих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 16 Юни, 2014 1-ро място със сигурност имаш изгорели лампички2-то светят бяло по клиповете защото е сменяна подсветката. Оригиналаната си е оранжева.П.П. Разглобява се лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #3 Отговорено 16 Юни, 2014 Колега, имаш изгорели лампички, щом не ти се виждат стрелките. Има две лампи отгоре на самото табло с уреди, които ги осветяват, но огледай може да имаш и други изгорели. Таблото се сваля елементарно - на черната пластмаса, която огражда таблото в горния и край има два болта развиваш ги, дърпаш пластмасата и тя трябва да излезе. После имаш още 4 болта на самото табло и то излиза. И от там си ти.. А за бялото може да си гледал някои с "плазмена подсветка" или там как ги водят, но си свети оранжево оригиналното. Чел съм някъде, че има вариант като свалиш и самите уреди, от вътрешния край на цифрите има оранжева боя която може да се изшкури с фина шкурка, но моя съвет към теб е да не си правиш експерименти, защото много от хората, които са пробвали са си развалили таблото и просто не си струва риска. Дано съм бил полезен. Успех от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #4 Отговорено 16 Юни, 2014 Благодаря за отговорите Ще си го оставя в оригиналната оранжева светлина. Ще погледна таблото да си сложа нови крушчици и дано не са някои рядкости и лесно да намеря нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #5 Отговорено 17 Юни, 2014 За тези лампички отгоре ти трябват мисля 1,4W, а за отзад ти трябват малко по силни там има една голяма, която е като за габарит 5W и 4 средни, които са по 3W. Аз доста време търсих такива във Варна никъде нямаха само на 1 място бях намерил в околността на ЖП гара, но са оригиналните на HONDA и 1-та беше 10лв. Друг вариант е да си търсиш читави от някой колега ако имаш изгорели от тези 3W, а тези 1,4 по лесно се намират - в магазини за техника или по добре в магазини за части съм виждал и там потърси. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #6 Отговорено 17 Юни, 2014 Само където голямата отзад е само по размер колкото тези от габарита, но съм почти сигурен, че не беше 5W, а 3W. Ето тук има показано как се разглобява таблото и къде са крушките му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове