svesevo 9 #1 Публикувано 10 Юни, 2014 Здравейте колеги,някой обръщал ли е волан(рейка и т.н) на Харви...стрували си,има ли части,табло..лесно ли се намира...горе-долу към колко ще ми седне..извинявам се ако е била пускана темата по-рано(нямах време да се поровичкам)..благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1841 #2 Отговорено 10 Юни, 2014 Заеби...., тя колата не струва толкова! Съвет: продай я и си купи с такъв волан, какъвто ти трябва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihony 4 #3 Отговорено 11 Юни, 2014 Подкрепям горното мнение ! Не си заслужава, тъй като после следват доста мъки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #4 Отговорено 11 Юни, 2014 Подкрепям горното мнение ! Не си заслужава, тъй като после следват доста мъки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #5 Отговорено 11 Юни, 2014 Продавам я в Кипър...ама малаките нещо обедняха иначе тук пак си купих същата просто онази там си я знам а и ми е тръпка жал ми я да я оставя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове