Jump to content
jaze

Отказа ми централното

Recommended Posts

Здравейте...

Ново двайсет от днес - централното ми заключва само шофьорската врата - и през алрмата  и на ръка като го натисна... съответно и отключва само нея, ако например другите ги заключа на ръка. Дали има някакъв бушон или нещо друго - един вид по-безполезнено решение, или трябва да търся машинка. Странното е, че като се заключи има едно вторично цъкане - т.е след заключването на шофьорската врата нещо някъде цъква и явно се опитва да прати сигнал към другите чарколя. Не мога да го обясня по-технически, защото си нямам идея каква е системата... Дали пък не може от тия дъждове нещо да се намокрило и да дава отечка пак незнам.... тъпото е, че днес го забелязах и незнам всъщност колко време съм си я държал с три отворени врати, но здраве да е... Иначе алармата си писка ако се отвори някоя врата, ама тя предполагам е вързана някъде си на отделно.

Също съм отворен и към идеи къде в София има читав майстор по тези въпроси, ако опрат нещата дотам.

Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би, зaщото съм от мобилния и не виждaм кaкво кaрaш. При мен тея дни зaбелязaх, че с ключ се зaключвa сaмо шофорскaтa врaтa, дори и двa пъти дa зaвъртя ключa. С дистaнционното при отключвaне нямa проблем, но при зaключвaне нaтискaм по няколко пъти все едно е слaбa бaтериятa. Все още не знaм от кaкво е, но си мисля че проблемa не е от слaбa бaтерия щом отключвa от едно нaтискaне нa бутонa.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега щом от дистанционното командваш само шофьорската врата, аз залагам на прекъснати кабели там където влизат във вратата. Можеш да ги провериш като внимателно издърпаш предпазната гума на снопа кабели между двете панти. С течение на времето изолацията на кабелите се втвърдява и при отваряне и затваряне на вратите се нацепва, а веднъж сцепена изолацията започва малко по малко да къса нишките на кабела. Провери си кабелите , ако не са те, остава проблема да е във вратата (контактите за отключена и заключена врата или модула за централното)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...