momchilpb 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2014 Колеги колкото и странно да звучи моля за съвет.Преди няколко дни издуха гарнитурата на главата на сивика на магистралата.Закарах колата в непознат сервиз и от там ми обясниха че ризите на 2 и 3 цилиндър са "излезнали" по мое виждане с около 5 десети и че трябва да направя основен ремонт. Но когато закарах колата на моя майстор той ми обясни че не е нужно .Шлайфах главата,нова гарнитура и колата запали и работи без проблем,Въпроса ми е на кои да вярвам на майстора ми или на другия които искаше да правя основен ремот ?Моля за съвет и благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #2 Отговорено 4 Юни, 2014 Измекярите винаги ще си вдигат цената с измислени диагнози, ако ти е сигурен човека, вярвай на него. Примерче: преди години карах един голф GTI , пипах където не трябваше, и голфу спря да бяга, ходих на "майстор" така да се каже, и се почна, трябва да ти сменя : кабелите, свещите, а и компа ти е прецакан нещо, -остави ми я за 2-3 дена и ще я оправя, КОМП 100 лв. КАБЕЛИ 50лв. СВЕЩИ 45лв. Не я оставих, на другия ден, се позамислих какво точно съм пипал, и се наех да си търся проблема сам, и накрая открих повредата, просто без да искам съм пречупил маркуча за горивото дето е на самата помпа. Тааа, не вярвайте много на "майсторчета" особенно ако не са препоръчани, или да са се доказали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 4 Юни, 2014 (Редактирано) ризите на 2 и 3 цилиндър са "излезнали" Този майстор видял ли е как изобщо е направен блока, или си го е казал просто така? Редактирано 4 Юни, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 5 Юни, 2014 Това с ризите няма как да стане . Смени майстора овреме . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momchilpb 0 #5 Отговорено 5 Юни, 2014 Днес направих малко тестове и с лек реглаж на клапаните мотора заспа и цялата работа ми излезе 150 лв. а в Бургас "започвахме"на 500 Мерси за съветите.И безаварийно каране на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 5 Юни, 2014 Дестинацията няма никакво значение. Навсякъде има злоупотреби с наивността и незнанието на хората. Не се оплаках на никого, когато преди 6 години ме изтръскаха с еди какви си пари в технотест софия, заради произхода на колата. Без значение, че не мина през канала им заради това, че е много ниска.... В село "Долно Нагорнище" могат да ти искат и 1000 само за да я погледнат, но няма да е виновно селото.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове