acc_f20b6 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2014 Здравейте,колегиИмам следния въпрос относно задните апарати на този акордеон:Миналия ден сменях задни накладки,но нещеш ли скъсах гуменото оплътнение на буталцето на апарата и едното малко гумено оплътнение на болтовете,където се събира самия апарат :-( Въпроса ми е продават ли се само оплътненията или трябва да сменям апарата? Тази на буталото ми се видя капсулована.. :- Благодаря предварително за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #2 Отговорено 4 Юни, 2014 Продават ремонтни комплекти с гуменки и маншончета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #3 Отговорено 8 Юни, 2014 В Евро 07 има за по 15-20 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #4 Отговорено 9 Юни, 2014 Продават се ... излиза 70 лв за 2-та апарата заедно с буталата. Съветвам те да си ги ревизираш и двата, защото обикновенно никой никога не им е обръщал внимание, гумичките се късат, пълнят се с боклуци които нараняват буталата ... и после защо ми задържа апарата и не ми се износват равномерно накладките. За последната 1 година 2 пъти минах през тая процедура - много са шибани задните ... и на 2-те ми коли бяха много зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #5 Отговорено 9 Юни, 2014 Само за информация, че същото важи и за Акорд 5-та генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове