Goldie 11 #1 Публикувано 2 Юни, 2014 Здравейте, вчера при движение ми се случи колата да изгасне. След това запали малко трудно, но докато се прибера няколко пъти ми гаснеше. Като я прегледах след това ми се стори, че минусовата клема е леко разхлабена. Стегнах я хубаво и казах на приятелката ми че смело може да си ходи на работа. Днес на 3км от нас е изгаснала пак, като я прибирах, ми направи впечатление че 2 пъти като натисна съединителя обортите падаха до 0, но връщайки на по-ниска предавка се прибрах почти без проблеми. Някакви идеи какво може да и е? П.С. това с гасненето го прави и на газ и на бенизн, така че проблема не е в качеството и количеството на горивото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Goldie 11 #2 Отговорено 3 Юни, 2014 Някакви идеи????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3 Отговорено 3 Юни, 2014 Губи се токът някъде... Хубаво виж пак клемите на акумулатора да не са окислени.. после гледай вече бобина на делкото,, куплунзите прегледай ... нещо такова ще да е проблема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #4 Отговорено 4 Юни, 2014 Имах подобен проблем с предната си ХОНДА 4г. проблема е в контактния ключ. А щом динамото е в изправност, дори и да махнеш клемите при работещ двигател, той не трябва да угасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове